Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Gyapjú takaró, KUTYA

42.500 Ft (33.465 Ft + ÁFA)

A népszerű kutya mintás gyapjú takarónk szürke változata. 100% gyapjú takaró bájos illusztrációkkal egyenesen Finnországból. Azokba az otthonokba, ahol nincs esti bekuckózás láb körül ugrándozó háziállat nélkül, olyanoknak akik szeretnének valami szerethetőt, valami bájos egyediséget vinni az otthonukba. Készítője a finn Lapuan Kankurit. Valódi értékek, fenntartható fogyasztás és a természet erőforrásainak tisztelete. Ajándékba is tökéletes.

MÉRETEI: 130x180cm.

MIBŐL KÉSZÜLT: 100% mulesing mentes gyapjú.

Raktárkészlet 1: 5 db raktáron
szín
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

A gyapjú fonal "mulesing" mentes, vagyis az állatoknak nem esik bántódásuk és a tenyésztő betartja az állatjóléti standaredeket. A fonalak festése, a formatervezés, takarók kötése a Lapuan Kankurit saját szövőüzemében, Finnországban zajlik.

Pauza tanácsa

HOGYAN TISZTÍTSD A GYAPJÚ TAKARÓDAT?
A természetes gyapjúnak van egy olyan tulajdonsága, hogy antisztatikus. Vagyis öntisztító. Csak akkor mosd, ha feltétlenül szükséges. Egyébként egy kis friss levegő is elég ahhoz, hogy felfrissítse. Kézi mosást ajánljunk 30C-on vagy száraz tisztítást. Ha mosod ne dörzsöld, ne csavard ki, hagyd, hogy magától kicsöpögjön belőle a víz, esetleg egy törölközőbe csavarva távolítsd el belőle a víz nagy részét, utána pedig tedd ki friss levegőre megszáradni. Szárító gépet ne használj és vasalni csak nedves ruhán keresztül javasoljuk, maximum 150C-on. Mosószerként valamilyen természetes alapanyagú, növényi szappant javaslunk (pl. Marius Fabre szappanok bármelyikét), öblítőt semmiképp ne használj, a szintetikus szerek ugyanis roncsolják a gyapjú szálakat. 

Videó