Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Gyapjú takaró, erdő mintás

45.500 Ft (35.827 Ft + ÁFA)

100% gyapjú takaró erdő mintákkal 130x200cm méretben. A japán Masaru Suzuki, japán designer a természetből nyeri az inspirációját. Az általa megálmodott minták kivétel nélkül az erdő csendjét árasztják magukból. Ezért választottuk be ezt a 100% gyapjú takarót a Pauza választékába. Kiváló minőségű textília a finn Lapuan Kankurit márkától, mely évtizedekre boldoggá tesz Téged, a felhasználóját. 

MÉRETE: 130x200cm.

MIBŐL KÉSZÜLT: 100% kiváló minőségű gyapjú.

HOL KÉSZÜLT: Finnországban.
 

Raktárkészlet 1: 8 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

A gyapjú fonal mulesing mentes, vagyis az állatoknak nem esik bántódásuk és a tenyésztő betartja az állatjóléti standaredeket.

Pauza tanácsa

HOGYAN TISZTÍTSD A GYAPJÚ TAKARÓDAT?
A természetes gyapjúnak van egy olyan tulajdonsága, hogy antisztatikus. Vagyis öntisztító. Csak akkor mosd, ha feltétlenül szükséges. Egyébként egy kis friss levegő is elég ahhoz, hogy felfrissítse. Kézi mosást ajánljunk 30C-on vagy száraz tisztítást. Ha mosod ne dörzsöld, ne csavard ki, hagyd, hogy magától kicsöpögjön belőle a víz, esetleg egy törölközőbe csavarva távolítsd el belőle a víz nagy részét, utána pedig tedd ki friss levegőre megszáradni. Szárító gépet ne használj és vasalni csak nedves ruhán keresztül javasoljuk, maximum 150C-on. Mosószerként valamilyen természetes alapanyagú, növényi szappant javaslunk (pl. Marius Fabre szappanok bármelyikét), öblítőt semmiképp ne használj, a szintetikus szerek ugyanis roncsolják a gyapjú szálakat. 

Videó