Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Akasztórúd, sárgaréz

7.900 Ft (6.220 Ft + ÁFA)

Egyszerű és szép akasztórúd rézből, háromféle méretben. Népszerű bútorkellék fürdőbe, konyhába, előszobába. Nem csak falra, hanem bútorra is rögzíthető. A hozzá illő sárgaréz kampókkal pedig komoly tároló funkciókat is adhatsz neki. A japán Yumiko Sekine, ezeknek a réz tartó rudaknak a megálmodója 1993-ban kezdte az üzletét. Először csak praktikus háztartási tárgyak importálásával foglalkozott Amerikából és Európából Japánba. Időközben rájött mennyi minden olyan tárgy és textil hiányzik a sorból, amiket régen, gyerekkorában használt, most viszont sehol nem találja őket. Ez inspirálta őt arra, hogy létrehozza a vállalkozását, ahol a mai napig mindennapi, praktikus és funkcionális, de egyben naturális és minőségi tárgyakat készít.

Elérhető 3 féle méretben. Az ár 1db akasztórudat tartalmaz a választott méretben. 

 

VÁLASZTOTT MÉRET
Szélesség: 20cm, mélység: 5cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Sárgaréz. Antikolt felülettel.

HOL KÉSZÜLT
India.

Méret
Menny.:db

Pauza tanácsa

Amennyiben kemény fába fúrjátok bele a csavarokat, javasoljuk, hogy előfuratokkal dolgozzatok. A felhelyezéshez pedig használjatok fúrócsavart, amely lehetővé teszi, hogy a csavarra kifejtett nyomaték optimálisabb/kisebb legyen.
 

Kapcsolódó termékek

TÁROLÁS
1.990 Ft -tól (1.567 Ft + ÁFA)
TÁROLÁS
5.500 Ft -tól (4.331 Ft + ÁFA)