Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Akasztórúd, sárgaréz

22.500 Ft (17.717 Ft + ÁFA)

Nincs raktáron

Ha szeretnél emailt kapni amikor újra elérhető, akkor kérlek add meg 
az email címed és mi értesítünk!

50cm hosszú egyszerű és szép akasztórúd sárgarézből. Népszerű bútorkellék fürdőbe, konyhába, előszobába. Nem csak falra, hanem bútorra is rögzíthető. A hozzá illő sárgaréz kampókkal pedig komoly tároló funkciókat is adhatsz neki.
 

MÉRET: 50cm. Faltól mért távolsága 5cm. 

KÉSZÜLT: Réz ötvözet. Felülete antikolt.  

Raktárkészlet 1: Elfogyott
Méret
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

Tanácsaink a felhelyezés kapcsán: amennyiben kemény fába fúrjátok bele a csavarokat, dolgozzatok előfuratokkal. A felhelyezéshez pedig használjatok csavarfúrót, amely lehetővé teszi, hogy a csavarra kifejtett nyomaték optimálisabb/kisebb legyen.

KÉSZÍTŐRŐL

A japán Yumiko Sekine, ezeknek a réz tartó rudaknak a megálmodója 1993-ban kezdte az üzletét. Először csak praktikus háztartási tárgyak importálásával foglalkozott Amerikából és Európából. Időközben rájött mennyi minden olyan tárgy és textil hiányzik a sorból, amiket régen, gyerekkorában használt, most viszont sehol nem találja őket. Ez inspirálta őt arra, hogy létrehozza a vállalkozását, ahol a mai napig mindennapi, praktikus és funkcionális, de egyben minőségi tárgyakat készít természetes anyagokból.