Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

YKRA tolltartó

7.950 Ft (6.260 Ft + ÁFA)

Pamutból készült tolltartó, egy igazán izgalmas magyar márkától, az YKRA-tól. 100%, vastag, sátrakhoz is használt pamutból, azokban a bizonyos ikonikus YKRA színekben.

MÉRETEI: 
23 x 10cm.

Raktárkészlet 1: 13 db raktáron
Szín
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

Használhatod még sminkes táskaként, mobiltöltő tartóként, aprópénzhez vagy papírpénzhez, általános rendszerezőként.

KÉSZÍTŐRŐL

Ykra műhely. Lakatos Balázs tervező.


Az YKRA-t (ejtsd: eek-rah) Lakatos Balázs tervező alapította 2011-ben egy budapesti belvárosi ház alagsorából. Strapabíró, eredetileg sátrakhoz használt vastag pamutvászonnal dolgoznak. A cél, hogy hosszú élettartamú, minőségi termékeket készítsenek, időtlen kinézettel, az 1970-es évek túrakultúrájának hangulatában. 

Ykra logo

Óóó azok a bizonyos YKRA színek! :) A márkának és Lakatos Balázs alapítónak a színekhez való viszonya és értelmezése legalább annyira ikonikus, mint maguk a tárgyak. A színek használata és jelentése szimbolizálja az életörömöt és a vidámságot, valamint a természet, a kultúra és a művészet tiszteletét. Maguk a színek nyitottságot, életvidámságot és kreativitást közvetítenek, míg a termékek minőséget, egyediséget és funkcionalitást. Szerintünk. Szerinted?