Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Bergs Potter gyertyatartó, SZÜRKE

5.500 Ft (4.331 Ft + ÁFA)

Talán már tudjátok mennyire szeretjük a dán Bergs Potter márka cserepeit, azt a minőségi fazekas agyagot, amivel dolgoznak és a szemlélet amivel készítik a cserepeiket. Az elmúlt két év megmutatta, hogy nem csak mi, Ti is imádjátok őket. A gyertyák pedig kezdetektől fogva fontos részét képezik a Pauza kínálatának. Az otthoni elcsendesülés egyik kötelező kelléke. Szerintünk. :) Így alakult, hogy aktuális őszi-téli kedvencünket mutathatjuk be nektek: a Bergs Potter gyertyatartóit. A kialakításuk olyan, hogy a virágcserepekkel és egymással is variálhatóak, ezen felül nem csak szálas, de tömbgyertyát és teamécsest is beleállíthatsz. Előbbiek közül ez a gyertyatartó a 22mm átmérőjű szálas gyertyákhoz ideális, míg a hengergyertyák közül 4cm átmérőig használható. Lentebb a 'Pauza tanácsai' résznél részletesen leírjuk, hogy a nálunk található gyertyák közül melyekhez ideális méret.

 

Raktárkészlet 1: 9 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

Átmérője 10cm
Magassága 5,5cm.
Hol készült Dániában tervezték és toszkán fazekasok készítették.

Pauza tanácsa

A Pauza kínálatában elérhető gyertyák közül az alábbiak illenek hozzá: színes gyertyák 20cm és 35cm hosszúságban, tömbgyertyáink közül a 4cm átmérőjű változat. Ezen kívül teamécseseket is égethetsz bennük.