Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Bergs Potter gyertyatartó, RÓZSA

5.500 Ft (4.331 Ft + ÁFA)

Talán már tudjátok mennyire szeretjük a dán Bergs Potter márka cserepeit, azt a minőségi fazekas agyagot, amivel dolgoznak és a szemlélet amivel készítik a cserepeiket. Az elmúlt két év megmutatta, hogy nem csak mi, Ti is imádjátok őket. A gyertyák pedig kezdetektől fogva fontos részét képezik a Pauza kínálatának. Az otthoni elcsendesülés egyik kötelező kelléke. Szerintünk. :) Így alakult, hogy aktuális őszi-téli kedvencünket mutathatjuk be nektek: a Bergs Potter gyertyatartóit. A kialakításuk olyan, hogy a virágcserepekkel és egymással is variálhatóak, ezen felül nem csak szálas, de tömbgyertyát is beleállíthatsz. Előbbiek közül ez a gyertyatartó a 22mm átmérőjű gyertyákhoz ideális, míg a hengergyertyák közül 4cm átmérőig használható. Lentebb a 'Pauza tanácsai' résznél részletesen leírjuk, hogy a nálunk található gyertyák közül melyekhez ideális méret.

MÉRETEI 
10cm átmérőjű, magassága 5,5cm. 22mm átmérőjű szálas gyertyához ideális méret.

VÁLASZTOTT SZÍN
Rose.

KÉSZÍTETTE
Dániában tervezték és toszkán fazekasok készítették. A gyertyatartókat direktben az olasz gyárből kapjuk, ezzel is csökkentve a szállítás karbon lábnyomát.

 

Menny.:db

Pauza tanácsa

A Pauza kínálatában elérhető gyertyák közül az alábbiak illenek hozzá: színes gyertyák 20cm és 35cm hosszúságban, illetve a méz illatú méhviasz vacsoragyertyáink. Tömbgyertyáink közül pedig a 4cm átmérőjű változat.

Kapcsolódó termékek

GYERTYÁK
2.200 Ft (1.732 Ft + ÁFA)
GYERTYÁK
1.300 Ft (1.024 Ft + ÁFA)
GYERTYÁK
900 Ft (709 Ft + ÁFA)
GYERTYÁK
1.650 Ft (1.299 Ft + ÁFA)
GYERTYÁK
5.500 Ft (4.331 Ft + ÁFA)
GYERTYÁK
6.500 Ft (5.118 Ft + ÁFA)