Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

TOYO szerszámosdoboz, yellow

9.900 Ft (7.795 Ft + ÁFA)

Egymásba rakható, acélból készült TOYO steel szerszámosládák. Számtalan területen alkalmazhatod: szerszámok, hobbyfelszerelések (pl. horgász), papír-írószerek, varrókészlet, gyógyszerek, ékszerek tárolására nyújtanak megoldást. A Toyo Steel szerszámosládái híresek a masszív felépítésükről, praktikus kialakításukról és a precíz kidolgozásukról. Kiváló minőségű acélból készülnek, hogy még a legkeményebb körülmények között is helyt álljanak. Ikonikus dizájnjuknak köszönhetően pedig olyan világhírű helyeken is megtalálhatók, mint például a New York-i MoMA.

MÉRETEI: 203 x 109 x H56 mm. Súlya: 0,4kg.

MIBŐL KÉSZÜLT: 100% acél.

HOL KÉSZÜLT: Japán.

Raktárkészlet 1: 1 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

KÉSZÍTŐRŐL

A Toyo Steel a világ első vállalataként fejlesztette ki a fém szerszámosdobozok egyetlen acéldarabból történő gyártási technológiáját. Ezek az egyszerű, mégis strapabíró és robusztus szerszámosdobozok a japán minőséget képviselik. Termékeiket elismeréssel fogadta a „Good Design Award” és a „Long Life Design Award” is, és 1969 óta népszerűek.

Videó