Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Hátmosó kefe, kézzel varrott

9.900 Ft (7.795 Ft + ÁFA)

Hátmosó kefe, különleges kézi varrással, jól habzó lószőrrel, ami gazdag habot képez. Szappannal alkalmazva puha habot ad a tökéletes tisztításhoz. Használd fürdés közben, körkörös mozdulatokkal bőröd masszírozásához vagy az elhalt hámsejtek eltávolításához. A lószőr kiváló alapanyag a fürdőkefékhez, mivel puha és rugalmas, miközben tartós és erős. Skandináv letisztultság és minőség egy svéd vállalkozástól. Iris Hantverk az 1900s évek második felében alapította vállalkozását. A gyártásához nem csak a legjobb természetes anyagokat használják az üzemben, hanem abban látáskárosult emberek dolgoznak, akik így a munkájuk révén új esélyt kapnak egy teljesebb élethez. 
 

MÉRET
Hossz 40cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Olajozott tölgyfa és lószőr.

HOL KÉSZÜLT
Kézzel készült Svédországban.

Raktárkészlet 1: 10 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

A kefe lószőrből készül. A szőrt élő lovakról nyírjak le és felhasználás előtt megmunkálják. Mossák, fésülik, szárítják, kötik stb. Nincs szó semmilyen drasztikus beavatkozásról. Egy lóról évente fél kiló szőr vágható le.

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
A tisztálkodási rutinod részeként használd együtt a testre való fekete szappan pasztánkkal a még jobb hatásért. Kend be a tested a fekete szappannal, majd a körkörös mozdulatokkal masszírozd át a kefével a tested és vízzel öblítsd le. Masszírozó, stimuláló, hámlasztó és bőrpuhító hatás érhető el velük. További bőrápolási és tisztálkodási tippeket találsz az alábbi blog bejegyzésünkben.

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Hagyja a kefét a sörtéivel lefelé megszáradni, így a víz a fáról elvezetődik és a fa még tovább fogja bírni a terhelést. Nedves és száraz masszázsra egyaránt jó választás.