Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Kézi seprű, kézzel varrott

6.900 Ft (5.433 Ft + ÁFA)

Nem csak praktikus, hanem dekoratív is. Ezt a kézi seprűt olyan szituációkhoz tervezték, amikor gyakran kell sepregetni - főleg a pulton vagy asztalon - emiatt jó, ha mindig kéznél van. Kinézetre pedig az volt a cél, hogy olyan takarító eszközt készítsenek, amit nem kell elrejteni, mert a lakás dísze is lehet. Skandináv letisztultság és minőség egy svéd vállalkozástól. Iris Hantverk az 1900s évek második felében alapította vállalkozását. A gyártáshoz nem csak a legjobb természetes anyagokat használják az üzemben, hanem abban látáskárosult emberek dolgoznak, akik így a munkájuk révén új esélyt kapnak egy teljesebb élethez. 

MÉRETEI: Hossza: 30,5cm, szélesség: 3cm, magasság: 6cm. 

MIBŐL KÉSZÜLT: Olajozott bükkfa és lószőr.

HOL KÉSZÜLT: Kézzel készített. Svédország. 

Raktárkészlet 1: 10 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

A kefe lószőrből készül. A szőrt élő lovakról nyírjak le és felhasználás előtt megmunkálják. Mossák, fésülik, szárítják, kötik stb. Nincs szó semmilyen drasztikus beavatkozásról. Egy lóról évente fél kiló szőr vágható le.

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Jól megy a fekete szemeteslapáthoz. Funkcióját a kisebb mennyiségű szennyeződések összegyűjtéséhez tervezték, kinézetében pedig olyan jól sikerült, hogy akár bátran elől is hagyhatod a lakásban. Bár csak egy kefe, de az otthonod dísze lesz.

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Egy kis szappanos vízzel könnyen tisztítható. Szárítsd meg jól, hogy megnöveld az élettartamát.