Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Textil zsák

990 Ft (780 Ft + ÁFA)

Vidd magaddal őket a boltba vagy a piacra és töltsd meg a kedvenc zöldségeiddel és gyümölcseiddel a boltban! Viszlát műanyag zacskó. Használhatod otthoni tárolóként is. Kapható 3 féle méretben, egymagában és szettben.
 

MÉRETEI
1db 26 x 32cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
100% GOTS minősítésű organic pamut. 

HOL KÉSZÜLT
India. 

Kiszerelés
Menny.:db

Termék jellemzők

A GOTS minősítés azt jelenti, hogy a pamut alapanyagául szolgáló gyapot termesztése és betakarítása környezetileg és társadalmilag etikus módon történik. Pl. a gyárakban méltányos munkakörülmények között, felnőtt embereket foglalkoztatnak. A minősítés kiterjed a termék gyártására, csomagolására, címkézésére, kivitelére, behozatalára és forgalmazására. Vagyis az egész ellátási láncra, amit egy független, harmadik fél tanúsított.

Pauza tanácsa

A fenntarthatóbb és átgondoltabb életmód kisvállalkozóként is arra ösztönöz minket, hogy sokoldalú termékeket kutassunk nektek, olyanokat, amelyeknek nem csak egy, de többféle felhasználása is létezhet. A textil zsákok erre talán egyik legegyszerűbb, de legjobb példák. IDE kattintva a megmutatjuk, hogy mi milyen sokféle használatát ismertük ezeknek a zsákoknak.

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Dobd be a mosógépbe, ha úgy érzed tisztítani kell. Maximum 40C-on mosd.

Kapcsolódó termékek

TÁROLÁS
1.250 Ft -tól (984 Ft + ÁFA)
TÁROLÁS
2.490 Ft (1.961 Ft + ÁFA)