Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

STANLEY termosz

19.500 Ft (15.354 Ft + ÁFA)

STANLEY® kulacs. Talán a világ leghíresebb termosza immár 1913 óta. Valódi legenda. Az igazi klasszikus termosz. Kalandorok, halászok, sportoló és kempingezők kedvence. Saját tartalmát akár 24 órán át képes hidegen/melegen tartani. Hihetetlen, de a jégdarabok 5 nap alatt (120 óra) alatt olvadnak el benne. A termosz szerkezete nagyon robusztus és tartós, ugyanakkor nem tartalmaz szigetelő bélést vagy belső bevonatot. 18/8 rozsdamentes acélból készült, duplafalú vákuum szigeteléssel ellátott és BPA mentes. A termosz csavarsapkája minden helyzetben 100%-ban zárja a termoszt. Egyszerű csavaros záródás kupakja van, ami lecsavarva pohárként szolgál. 

MÉRETE: 500ml.

Raktárkészlet 1: 6 db raktáron
méret
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

MIÉRT VÁLASZD A STANLEY KULACSOT?
Akár 24 órán keresztül melegen/hidegen tartja az italod
A jégdarabok 5 nap (120 óra) alatt olvadnak el
18/8 rozsdamentes acélból készül
Erős szerkezet, ellenáll a korróziónak és az időjárási viszonyoknak
Dupla fallal és szigetelésként vákummal rendelkezik
Szigetelőbetétek és belső bevonatok nélkül dolgozik, BPA mentes
Tökéletesen záródik, nem szivárog a tömítés mentén
Egyszerű csavaros záródás
A kupakot pohárként használhatod
Rendkívül tartós, 25 év STANLEY® garancia jár mellé 

KÉSZÍTŐRŐL

A STANLEY® egy legendás amerikai cég 1913-ban alapult. Azóta fejleszti folyamatosan eredeti legendás termékét - a termoszt. Ekkor a nagy elismerésnek örvendő feltaláló, Wiliam Stanley Jr. feltalálta az acél vákuumüveg palackot - a termoszt, és kiderült, hogy az acél sokkal praktikusabb erre a célra, mint a korábban használt üveg. A STANLEY® mai napig termoszok és egyéb kempingkiegészítők gyártásával foglalkozik. Azóta is ez a termosz a Stanley leghíresebb terméke.

Videó