Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Vágódeszka, tölgyfából, nagy méret

8.200 Ft (6.457 Ft + ÁFA)

Tölgyből, kézzel készített vágódeszka egy kis független asztalos műhelyből. Bence évek óta foglalkozik vágódeszkák készítésével. Ezt a formát közösen álmodtuk meg nektek, így kizárólag a Pauza számára készíti. Minden deszkát gondosan vág, formáz és csiszol kézzel, hazai alapanyagból. A folyamat egy fantasztikusan karakteres, erős és masszív konyhai eszközt eredményezett, végső bevonatként pedig olajat kapott.
 

MÉRETEI
Hossza 46,5cm, melyből a nyél 13cm, szélessége: 22cm, vastagsága 2cm

MIBŐL KÉSZÜLT
Olajozott tölgyfa.

HOL KÉSZÜLT
Magyarország.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-07-12

Pauza tanácsa

A vágódeszka egészségre ártalmatlan, kifejezetten konyhai eszközök kezelésére kifejlesztett, bevizsgált olajjal lett kezelve. Oldószermentes, nem mérgező, élelmiszerbiztos.

JAVASOLT TISZTÍTÁS:
Kerülni kell a vízben áztatását, mosogatógépbe nem rakható. Tisztításként fekete szappanos vagy olívaszappanos ruhával át kell törölni és hagyni megszáradni. Szükség esetén bármilyen növényi olajjal, vagy méhviasz alapú fa balzsammal kell kezelni.

Kapcsolódó termékek

KONYHA
2.300 Ft (1.811 Ft + ÁFA)
KONYHA
3.500 Ft (2.756 Ft + ÁFA)