Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

KLAR curd szappan

1.200 Ft (945 Ft + ÁFA)

Klasszikus színszappan illatanyagok nélkül, természetes, növényi összetevőkkel. Vegán. Univerzális: arcra, testre, ruhamosásra, folttisztításra, mosogatásra. Németország legrégebbi szappankészítőjétől, a KLAR-tól, 1840 óta.

MÉRETE: 100 gramm. 

FŐBB ÖSSZETEVŐI: olívaolaj, kókuszolaj, víz, glicerin. Pálmaolajmentes. Tiszta, pálmaolaj-mentes és felesleges vegyszerek nélkül kerül előállításra. Nagyon gyengéden tisztítja a bőrt. Semleges illatú.

Raktárkészlet 1: 58 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

ÖSSZETEVŐ (INCI) LISTA:
Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Stearate, Aqua (Water), Glycerin, Sodium Chloride, Tetrasodium Glutamate Diacetate.
MIRE UTAL A CURD ELNEVEZÉS?
A Klar márka "Curd" néven ismert szappanjai egy speciális csoportot képviselnek a szappanokon belül. A "Curd" a német szappankészítés hagyományaira utal, és olyan szappanokat jelent, amelyeknek textúrája krémes és könnyű, hasonlóan a tejhabhoz vagy krémsajthoz. Az elnevezés eredete valószínűleg a német nyelvben található "Quark" vagy "Topfen" kifejezésre vezethető vissza, amely a tejsavó sajtfajtákra utal. Az ilyen típusú szappanokat gyakran "Curd Soap" néven emlegetik, ami utal a textúrájukra és a hagyományos gyártási eljárásra, amelyben a szappanmasszát habosítják és kíméletesen kezelik a gyártás során. A "Curd" szappanok jellemzően sima, habzó és lágy textúrával rendelkeznek. Az ilyen típusú szappanokat gyakran ajánlják azoknak, akiknek érzékeny vagy száraz bőrük van, mivel hidratáló hatásúak és nagyon kíméletesen tisztítják a bőrt.

Pauza tanácsa

Utazásnál szeretnéd magaddal vinni? Ehhez ezeket a fém szappantartókat javasoljuk vagy ezt sűrű szövésű, maradék anyagból készült szappanzsákot ajánljuk. Fürdőkefével vagy masszírozó, hámlasztó kesztyűvel alkalmazva még külön bőrradírra sem lesz szükséged.


 

KÉSZÍTŐRŐL

1840-ben, az akkor épp virágkorát élő Heidelbergben, Philipp Klar megalapította szappankészítő műhelyét és üzletét. Ez a helyszín lett a német szappankészítés hagyományának egyik alapköve, amelyet mára már az ötödik generáció folytat ugyanitt. Mai napig a legjobb minőségű alapanyagokat dolgozzák fel a megbízható eljárások és receptek alapján, melyek generációkon át öröklődtek. Az eredmény vitathatatlanul egy kifinomult szappan, melyekben nincsenek színezékek vagy tartósítószerek és nagyon szépen tisztítja a bőrt.