Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Szaru ritkafogú bontófésű

3.950 Ft (3.110 Ft + ÁFA)

Ritkafogú bontófésű szaruból. A szaruból készült fésű előnyei: nem sztatikus, mint egy műanyag fésű, bőrbarát, természetes termék. Használatával kevésbé korpásodik a haj. Gyengéd a hajhoz, ami annak köszönhető, hogy az emberi haj és köröm szerkezete megegyezik a szarufésű anyagával. A gyártás során semmilyen vegyi anyaggal nem kerül kapcsolatba, fényesítése méhviasz pasztával történik. A szarufésű felszívja a fejbőr felesleges zsiradékát és ezt tovább adja a szárazabb hajrésznek.  
 

MÉRETEI
18 cm hosszú, 3-4 cm széles.

MIBŐL KÉSZÜLT
Szaru.

HOL KÉSZÜLT
Magyarország.

Menny.:db

Pauza tanácsa

Egyik legszerethetőbb tulajdonsága, hogy antisztatikus, a másik pedig a történet, ami mögötte van. Egy magyar többgenerációs családi vállalkozásban készült, amit 1923-ban alapítottak. Bartha Miklós, ekkor váltotta ki Miskolcon fésűsként az iparengedélyt. Már az 1930-as években is csak ő dolgozott a környéken, mint fésűs. Messze földről jártak hozzá kereskedők és magánemberek gombokért, fésűért és hajtűkért. Unokája, Bartha Zoltán 1992 óta űzi a mesterséget és büszkén képviseli ezt a kihalóban lévő szakmát itthon.

Kapcsolódó termékek

FÜRDŐ
2.950 Ft (2.323 Ft + ÁFA)
FÜRDŐ
4.450 Ft (3.504 Ft + ÁFA)
FÜRDŐ
3.950 Ft (3.110 Ft + ÁFA)