Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Szaru családi fésű

3.500 Ft (2.756 Ft + ÁFA)

Családi fésű szaruból, kétféle fogsűrűséggel. Egyik legszerethetőbb tulajdonsága, hogy antisztatikus, a másik pedig a történet, ami mögötte van. 1923-ban alapították azt a magyar családi vállalkozást, aki a mai napig készíti ezeket a fésűket. Bartha Miklós, ekkor váltotta ki Miskolcon fésűsként az iparengedélyt. Már az 1930-as években is csak ő dolgozott a környéken, mint fésűs. Messze földről jártak hozzá kereskedők és magánemberek gombokért, fésűért és hajtűkért. Unokája, Bartha Zoltán 1992 óta űzi a mesterséget és büszkén képviseli ezt a kihalóban lévő szakmát itthon.
 

MÉRETEI
17,5 cm hosszú.

MIBŐL KÉSZÜLT
Csont.

HOL KÉSZÜLT
Magyarország.

Menny.:db

Pauza tanácsa

A szaruból készült fésű előnyei: nem sztatikus, mint egy műanyag fésű, bőrbarát, természetes termék. Használatával kevésbé korpásodik a haj. Gyengéd a hajhoz, ami annak köszönhető, hogy az emberi haj és köröm szerkezete megegyezik a szarufésű anyagával. A gyártás során semmilyen vegyi anyaggal nem kerül kapcsolatba, fényesítése méhviasz pasztával történik. A szarufésű felszívja a fejbőr felesleges zsiradékát és ezt tovább adja a szárazabb hajrésznek.  

Kapcsolódó termékek

FÜRDŐ
2.700 Ft (2.126 Ft + ÁFA)
FÜRDŐ
4.200 Ft (3.307 Ft + ÁFA)
FÜRDŐ
3.700 Ft (2.913 Ft + ÁFA)