Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

ROTRING ceruza

19.900 Ft (15.669 Ft + ÁFA)

Ki ne emlékezne a gyerekkorából erre az ikonikus íróeszközre a rotring ceruzára. A mára már fogalommá ceruza a 80-as években szinte mindenki tolltartójában ott lapult. Múlhatatlan népszerűségét egyszerű, letisztult külsejének, kiváló minőségének és funkcionalitásának köszönhette és köszöni a mai napig. Kitűnően használható vonalzóval, sablonnal történő rajzoláshoz többféle kreatív szakmában (építész, tervező, grafikus), iskolában, irodában. Eloxált rézből készülnek, és hatszögletű testet kapnak, ami emlékeztet egy fából készült ceruzára. Az eltávolítható kupak alatt rejtett radír található, valamint egy "lead indicator", amely lehetővé teszi a felhasználónak, hogy kiválassza és emlékezzen arra, milyen keménységű grafit van épp használatban. 

VONALVASTAGSÁG: 
0,7mm.

Raktárkészlet 1: 2 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

A ceruzához utántöltőt is találsz nálunk. 2B és HB keménységű között választhatsz.

KÉSZÍTŐRŐL

A Rotring márka 1928-ban született. Az évek alatt több átalakuláson, tulajdonosváltáson esett át a cég, de filozófiája nem változott: a Bauhaus "művészetet az iparba" jelmondata a kezdetek óta áthatja a brand formatervezését. Kiváló minőségű, egyszerű, letisztult, funkcionális és precíziós rajz- és íróeszközeivel azóta is töretlen erővel van jelen az íróeszközök piacán. A német "roter ring" (vörös gyűrű) a precizitás szimbóluma, 1961 óta a márka védjegye, amely minden íróeszközén megtalálható.