Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Nishiguchi bordázott pamut zokni, TÖBBFÉLE SZÍNBEN

7.950 Ft (6.260 Ft + ÁFA)

Finom tapintású, bordázott pamut zokni, prémium minőségű gízai pamutból, ami a pamutok királynője. Szuper puha és rugalmas textúra. Készítőjük Nishiguchi Kutsushita, egy japán zokni készítő márka, amelyet 1950-ben alapítottak. Az alapítás óta egy kis műhelyben, az eredeti, régi kötőgépekkel dolgoznak. Ajándékba is kiváló.
Többféle színben és adott színen belül többféle méretben.

VÁLASZTOTT MÉRET
'S', ami az európai méretezésen belül a 36-40-es lábméretnek felel meg.

SZíN
Apricot orange.

MIBŐL KÉSZÜLT
94% pamut, 5% polyester, 1% elastane

HOL KÉSZÜLT
Japán.

szín
Méret
Menny.:db

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Mosógépben moshatod, lehetőség szerint használj mosózsákot. Az ideális, ha 40°C-on mosod. Hipózása, szárítógépben való szárítása és szintetikus öblítő használata nem javasolt. 

KÉSZÍTŐRŐL

A NISHIGUCHI KUTSUSHITA egy 1950-ben alapított japán zoknikészítő vállalkozás. Elkötelezettek abban, hogy olyan zoknit hozzanak létre, amely kivételes értéket és minőséget nyújt a viselőjének. Mindenki, aki a Nishiguchi zoknikat készíti, szenvedélyesen hisz a "Hakuhitoomoi"-ban, amely felfogás azt jelenti, hogy a készítésnél mindig "gondolni kell arra, aki viselni fogja a termékeket". Ez a koncepció kéz a kézben jár a legjobb minőségű természetesen anyagok kiválasztásával, kifinomult, különleges kötési mintákal és időtlen termékek létrehozásával, kerülve a divathullámokat.