Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Méhviasz lap

570 Ft (449 Ft + ÁFA)

Kopott már a méhviaszos kendőd? Most könnyen új életet adhatsz nekik. Aranysárga, finom mézes illatű tiszta méhviasz lapok magyar termelőtől. Jól lehet formálni, hajtogatni és vágni. Rengeteg módon felhasználhatod. Méhviaszkendőid újraélesztéséhez, vagy akár gyertyakészítéshez is. Egy méhviaszos lap mérete 20x30cm. Online rendelés esetén a lapot 3 egyenlőre részre vágva küldjük el neked. Ha gyertyakészítéshez ideálisabbnak találod az eredeti 20x30cm-es méretet, üzletünkben lehetőséged van úgy is megvásárolni.
 

MÉRETEI
3db 10x20cm-es lap.  

MIBŐL KÉSZÜLT
Tiszta méhviasz.

HOL KÉSZÜLT
Magyarország.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-09-21

Pauza tanácsa

Kopott már a méhviaszos lapod? Könnyen új életet adhatsz neki ezekkel a lapokkal.  A következőképpen:

  1. Vágj le két egyforma méretű sütőpapírt, akkorát, amekkorán kényelmesen elfér a kezelendő kendőd. 
  2. Az egyik sütőpapírlapra helyezd rá a viaszolni kívánt textilt, majd tépjen rá kis darabokat a kezeddel a méhviasz lapból. Oszlasd el a textilen a kis darabokat, körülbelül 1-2cm-es távolságra egymástól.
  3. Fedd le egy másik sütőpapírral és finoman vasald át.
  4. A méhviasz 62–65°-on is elolvad, tehát elegendő, ha a vasalódat közepes fokozatúra állítod.
  5. Ha megolvad az összes viasz, akkor egyből látni fogod marad-e kezeletlen rész. Ha igen, pótold a kihagyott helyeken és vasald át újra!
  6. Ha esetleg túl sok viaszt tettél volna rá, akkor sincs semmi baj. Egy darab papírtörölközővel fel tudod itatni a felesleget, úgy, hogy rávasalsz a papírra is, ami így magába szívja a felesleget.
  7. Ha kész vagy, érdemes áttörölni papírral a még langyos vasalót, és megtisztítani azt.

Kapcsolódó termékek

OTTHON
5.300 Ft (4.173 Ft + ÁFA)
KONYHA
1.500 Ft -tól (1.181 Ft + ÁFA)
KONYHA
2.100 Ft -tól (1.654 Ft + ÁFA)