Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Marseille mosószappan, 200g

1.450 Ft (1.142 Ft + ÁFA)

100%-ban növényi olaj alapú mosószappan kisebb, 200 grammos változata. Nem csak ruhákhoz, hanem testre és kézmosáshoz is. Folttisztító szappanként is ajánlott, elsősorban zsíros, olajos foltokhoz. Provence-ban, egy négy generációs családi kisvállalkozásban készül, ahol a mai napig üstben főzik a szappant és a kézi folyamatokat sem nélkülözik az ősi receptúrából. Ideális gyengéd mosószerként baba ruhákhoz, és olyanokhoz, amik kímélő, kézi mosást kívánnak. Mosógépbe is rakható. Könnyedén folyékony mosószer készíthető belőle: 1 marék (30-35g) reszeléket 1 liter forró vízben oldj fel és hagyd kihűlni. Fekete szappannal vagy szódabikarbónával tovább fokozható a folteltávolító hatása. Egy 4 generációs francia családi vállalkozástól érkezik, akik 100 éve dolgoznak változatlan folyamat, összetevők mentén, ugyanazon falak között, ahol 1900-ban a nagypapa elindította az üzletet. 

Használatához további tippeket és tanácsokat osztunk meg blog bejegyzésünkbenHa további inspirációra van szükséged, 'Munkácsi Brigitta: Levendula és ecet' című könyvében sokat találsz.  

MÉRETEI
200 gramm. 

MIBŐL KÉSZÜLT
Hipoallergén, 100%-ban növényi olaj alapú, illat-, színezék és adalékanyagmentes. Biológiailag lebomló. Pálmaolajmentes.

HOL KÉSZÜLT
Dél-Franciaországban, Provence-ban, a Marius Fabre kisvállalkozás helyi üzemében. Olvass róluk bővebben a 'Készítőink' menü alatt!

Menny.:db

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:
Gép és kézi mosáshoz is alkalmazható. Gépi mosáshoz, könnyedén folyékony mosószer készíthető belőle. Ehhez 1 nagy marék (30-35g) reszeléket 1 liter forró vízben oldj fel, öntsd bele egy üvegbe, vagy kiürült flakonba és hagyd kihűlni. Az extra folteltávolító hatásért adj hozzá literenként egy evőkanál szódabikarbónát vagy fekete szappant. 

 

 

A valódi Savon de Marseille szappant a „Savon de Marseille szakembereinek szövetsége” logójáról ismerni fel. Ez a logó garantálja, hogy a szappan a természetes növényi olajok főzésével készül a hagyományos Marseille-i kézműves technikával, nagy üstben; parfümök, színezékek és tartósítószerek nélkül.

Videó

 Nézz meg a gyárról és a szappanok készítéséről egy videót.

 

 

Kapcsolódó termékek

TISZTÍTÁS
1.950 Ft (1.535 Ft + ÁFA)
TISZTÍTÁS
1.950 Ft (1.535 Ft + ÁFA)
FÜRDŐ
4.950 Ft (3.898 Ft + ÁFA)