Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Marius Fabre folteltávolító szappan

3.300 Ft (2.598 Ft + ÁFA)

Ez a doboz két db, valódi marseille-i szappanból készült szappant tartalmaz. A fehéret szódabikarbónával dúsítják, a zöld színű pedig Terre de Sommières-t tartalmaz, amely folteltávolító képességéről ismert. Ezzel a 2 féle szappannal bármilyen típusú ruhafoltot eltűntethetsz. A szódabikarbóna folteltávolító szappan hatékonyan eltávolítja a ruhákból a vér-, zsír-, borfoltokat, míg a Sommières földet tartalmazó folteltávolító szappan ideális a sötétebb ruhaneműkhöz, a gyümölcs, kávé, teafoltok eltávolítására. 

MÉRETEI
A doboz 2x150gramm méretű szappant tartalmaz. 

MIBŐL KÉSZÜLT
Növényi összetevők. Pálmaolajmentes. Papírdobozban érkezik.

HOL KÉSZÜLT
Dél-Franciaországban, Provence-ban, a Marius Fabre kisvállalkozás helyi üzemében. Olvass róluk bővebben a 'Készítőink' menü alatt!

Menny.:db

Termék jellemzők

Ennek a 4 generációs családi vállalkozásnak a története Dél-Franciaországban, egy bájos provence-i faluból indult, ami az olaj és a szappan fővárosának is hívnak világszerte. Marius Fabre volt az alapító, nagypapa neve, aki 1900-ban rakta le a családi vállalkozás alapjait. A gyárban a mai napig ősi technikákat és az ősi receptúrát használják, immár több mint 100 éve. Ez az ő örökségük.

Pauza tanácsa

A foltokat mosás előtt 15-30 perccel érdemes bekenni.

Videó

 Nézz meg a gyárról és a szappanok készítéséről egy videót.

 

 

Kapcsolódó termékek

FÜRDŐ
900 Ft (709 Ft + ÁFA)
NATÚRKOZMETIKUMOK
6.950 Ft (5.472 Ft + ÁFA)
NATÚRKOZMETIKUMOK
6.950 Ft (5.472 Ft + ÁFA)