Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Gyapjú takaró, RÓKA

42.500 Ft (33.465 Ft + ÁFA)

Jó hírünk van. Az egyik nagy kedvenc, rókás gyapjú takarónk már 2 féle méretben is elérhető. Egy kisebb, 90x130cm-es és egy normál méretű 130x180cm-es közül választhattok mostantól, ami közül a kisebbet elsősorban gyerek takarónak ajánljuk. A finn Lapuan Kankurit márkától érkezik: valódi értékek, fenntartható fogyasztás és a természet erőforrásainak tisztelete. A teljes Lapuan kollekciónkat itt éred el. Ajándékba is tökéletes.

KÉSZÜLT: 100% mulesing mentes gyapjú. Finnországból.

Raktárkészlet 1: 10 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

A gyapjú fonal "mulesing" mentes, vagyis az állatoknak nem esik bántódásuk és a tenyésztő betartja az állatjóléti standaredeket.

Pauza tanácsa

HOGYAN TISZTÍTSD A GYAPJÚ TAKARÓDAT?
A természetes gyapjúnak van egy olyan tulajdonsága, hogy antisztatikus. Vagyis öntisztító. Csak akkor mosd, ha feltétlenül szükséges. Egyébként egy kis friss levegő is elég ahhoz, hogy felfrissítse. Kézi mosást ajánljunk 30C-on vagy száraz tisztítást. Ha mosod ne dörzsöld, ne csavard ki, hagyd, hogy magától kicsöpögjön belőle a víz, esetleg egy törölközőbe csavarva távolítsd el belőle a víz nagy részét, utána pedig tedd ki friss levegőre megszáradni. Szárító gépet ne használj és vasalni csak nedves ruhán keresztül javasoljuk, maximum 150C-on.

Videó