Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Könyv, Do Inhabit

4.500 Ft (4.286 Ft + ÁFA)

Az otthon az, ahol helyet biztosítunk érzékeinknek, hogy azok életre keljenek és megpihenjenek egy hosszú nap végén. Egyszer az a szerepe hogy újra feltöltsön minket energiával, máskor pedig az, hogy inspiráljon minket valamiben. Akár elfogadjuk akár nem, a minket körülvevő tárgyak óriási hatással vannak a hangulatunkra és a képességünkre. Emiatt kell a minket körülvevő térrel foglalkozni. Ez a könyv abban segít, hogy olyan igazi otthonokat hozhassunk létre, ami ezeket a bizonyos kapcsolatokat a tér és a benne élők között erősíti, bevonzza a kreativitást és jó hangulatot teremt. Helyiségről helyiségre veszi sorra az otthont és ad útmutatót azok berendezéséhez. Mindehhez a természetet veszi inspirációul, és pár alapvető belsőépítészeti szabállyal is megismertet bennünket. Olyan szabályokkal, amik az öt érzékünk felébresztéséhez eleengedhetetlenek. Mottója: Kevesebb zaj, több természet. Kevesebb ház, több otthon.
 

MÉRET
120x178mm. 128 oldal, benne 50 színes fotó enteriőr részletekről.

NYELV
Angol.

Menny.:db

Pauza tanácsa

ÖSSZEFOGLALÓ
Stílustanácsadás, az otthonok berendezéséhez, amely a természetet hangsúlyozza, mint inspiráció forrását. Gyakorlati tanácsok az inspiráló terek kialakításától, szó esik benne a japán erdei fürdőzésről művészetéről is, de természetes terítékre vonatkozó stílus tippeket is találunk benne. A könyv nem trendeket és divatot tárgyal, hanem olyan tereket mutat be, amely az egyénre és a jól(l)étre koncentrál. 

Kapcsolódó termékek

GYERTYÁK
1.990 Ft
AJÁNDÉKÖTLETEK
4.500 Ft