Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Remodelista - The organized home - könyv

8.990 Ft (7.079 Ft + ÁFA)

Hogyan jött létre ez a könyv? Hozzád hasonlóan a könyv szerzői is igyekeznek a mindennapi életükben tisztaságot és rendet tartani maguk körül, a vásárlásaiknál pedig figyelnek a tudatos döntésekre és a túlfogyasztás elkerülésére. A tiszta és rendezett otthon témakörében összegyűjtötték hát a legjobb ötleteiket, mi pedig elhoztuk nektek ezt a szerintünk nagyon inspiráló és gyakorlatias könyvet. Ami miatt én különösen szeretem ezt az olvasnivalót az az, hogy olyan ötleteket mutat be, ami praktikus, de segítségükkel a stílusosság oltárán sem kell feláldozni semmit. Sőt! Igazából ezek a tárolási és rendszerezési ötletek pont, hogy rengeteget adnak hozzá az otthon hangulatához is. A könyvben bemutatásra került tárolási praktikákat és trükköket hajóépítőktől, óvodapedagógusoktól, szállodai vendéglőkből és más profiktól lesték el. 

ÖSSZEFOGLALÓ
Helyiségenként veszi sorra az otthont és ad tanácsot rendszerezés és tárolás témakörében: konyha, fürdőszoba, dolgozó szoba. Rengeteg inspirációt találhatsz benne a műanyag otthoni kiváltásához.

MÉRET
225 oldal.

NYELV
Angol.

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-01-20

Pauza tanácsa

Nézz körül többi könyveink között, itt!