Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Vágódeszka, kerek, tölgyfából

6.200 Ft (4.882 Ft + ÁFA)

Tölgyből, kézzel készített vágódeszka egy kis független asztalos műhelyből. Bence évek óta foglalkozik vágódeszkák készítésével. Ezt a kerek formát, ahogyan a téglalap változatot is, közösen álmodtuk meg nektek, így kizárólag a Pauza számára készíti. Minden deszkát gondosan vág, formáz és csiszol kézzel, egyetlen fadarabból. A folyamat egy fantasztikusan karakteres, erős és masszív konyhai eszközt eredményezett, végső bevonatként pedig olajat kapott. Kétféle méretben, kicsi és nagy. A fotón a nagy méret látható.
 

MÉRETEI
Átmérő: 20cm, fogóval együtt 30cm, vastagsága 1,5cm

MIBŐL KÉSZÜLT
Olajozott tölgyfa.

HOL KÉSZÜLT
Magyarország.

Menny.:db

Pauza tanácsa

A vágódeszka egészségre ártalmatlan, kifejezetten konyhai eszközök kezelésére kifejlesztett, bevizsgált olajjal lett kezelve. Oldószermentes, nem mérgező, élelmiszerbiztos.

JAVASOLT TISZTÍTÁS:
Kerülni kell a vízben áztatását, mosogatógépbe nem rakható. Tisztításként fekete szappanos vagy olívaszappanos ruhával át kell törölni és hagyni megszáradni. Szükség esetén bármilyen növényi olajjal, vagy méhviasz alapú fa balzsammal érdemes kezelni.

Kapcsolódó termékek

KONYHA
2.300 Ft (1.811 Ft + ÁFA)
KONYHA
8.500 Ft (6.693 Ft + ÁFA)
KONYHA
6.200 Ft -tól (4.882 Ft + ÁFA)
750 Ft (591 Ft + ÁFA)