Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Kaweco Sport réz töltőtoll

31.500 Ft (24.803 Ft + ÁFA)

Sárgarézből készült Kaweco Sport Brass töltőtoll közepes vonalvastagsággal. A 140 éves múlttal rendekező Kaweco az 1910-es években találta fel a zsebes töltőtollak gyártását. Akkoriban a töltőtollak általában hosszú és elegáns tolltesttel rendelkeztek. Képzeld csak el, hogy abban az időben ezek a kompakt, zsebre rakható formák mennyire számíthattak innovatívnak. ényelmesen elférjen egy zsebben, tolltartóban vagy pénztárcában, ami még fontosabb, hogy jól ül a kézben, és igazi öröm vele írni. Stílust és gördülékenységet kölcsönöz az írásnak, a réz anyaghasználat pedig a régi időket idézi.

MÉRET: 10,4 cm összecsukva és 133 mm használat közben. Vonalvastagsága közepes, 0,9mm-es.

MIBŐL KÉSZÜLT: Réz test, aminek a különlegesessége, hogy idővel patinálódik.

Raktárkészlet 1: 2 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Pauza tanácsa

A toll 1db darab kék tintapatronnal érkezik. Érdemes választanod mellé tintát is. Kompatibilis minden szabványos mini méretű tintapatronnal, ezen felül mini konverterrel és üveges tintával is használhatod, amelyet szintén megtalálsz nálunk. Ajándéknak is kiváló, KAWECO papírdobozban érkezik. 

KÉSZÍTŐRŐL

Mit érdemes tudni a Kaweco márkáról? A vállalat története egészen 1883-ig nyúlik vissza, amikor az alapító Heinrich Koch és Rudolph Weber megalapították a "Heidelberger Federhalterfabrik" nevű vállalatot Heidelbergben, Németországban. A Kaweco név az 1900-as évek elején vált híressé, amikor az "Koch, Weber & Co." nevű cég új nevet választott: "KAWECO", ami a "Koch, Weber & Co." rövidítése volt. Ez a mára már több, mint 140 éves márka neve fogalom a papír-írószer kategóriában. Hosszú történelmével és ikonikus termékeivel nagy hatással volt az írószeripar fejlődésére. Sok terméke, mint pl. a nálunk is kapható SPORT széria az egyik legjelentősebb és legismertebb találmánya. Ez a kis méretű, kompakt toll forma a mai napig elérhető több fajta írószerben, mint például töltőtollakban, golyóstollakban. Képzeld csak el, hogy az 1910-es években, amikor ezeket a kompakt, zsebre rakható formákat feltalálta a Kaweco, ezek a fajta íróeszközök mennyire számíthattak innovatívnak. Akkoriban a töltőtollak általában hosszú és elegáns tolltesttel rendelkeztek. A Kaweco szintén az egyik első cég volt, amely alumíniumból készült töltőtollakat kínált a piacon. Az alumíniumból készült tolltestek könnyűek és ellenállóak voltak, ami új dimenziót adott az íróeszközök tervezésének és teljesítményének.

Videó