Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Fém ragasztószalag adagoló

22.500 Ft (17.717 Ft + ÁFA)

A fémből készült ragasztószalag adagolók ma már ritkaságnak számítanak, különösen azok, ahol a design nem a funkcionalitás kárára fejlődött. Ez a ragasztószalag adagoló mentes az e féle túlzásoktól. Japánban készül és elsősorban azoknak készül, akik ezen a területen is keresik a strapabíró, tartós és funkcionális használati tárgyakat. Egyszerűen felépített, acéllemezből készült váz, talpában pedig súly. Ez és a gumilábak megakadályozzák, hogy elcsússzon az adagoló a szalag letépésekor, ami így egykezes kezelést tesz lehetővé. A két műanyag görgő lehetővé teszi a 2,5 cm széles ragasztószalagok közül a kisebb, 25 és a nagyobb 75 mm belső átmérőjű ragasztó tekercseket is használj vele. Az adagolóhoz küldünk egy ajándék papír alapú ragasztószalagot is.
 

MÉRETEI
Hossz: 16cm, szélesség 4,5cm, magasság 10cm. Súlya 1,1kg.

MIBŐL KÉSZÜLT
Fém test, műanyag görgők.

HOL KÉSZÜLT
Japán.

Menny.:db

Pauza tanácsa

Az adagolóhoz küldünk egy ajándék papír alapú ragasztószalagot is, de ha szeretnél több ragasztószalagot, azt itt éred el.