Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Fürdőkefe kerek fogóval

9.400 Ft (7.402 Ft + ÁFA)

Fürdőkefe praktikus kerek fogórésszel, nagy méretű, kerek lószőr fejjel. Szappannal alkalmazva puha habot ad a tökéletes tisztításhoz. Használd fürdés közben, körkörös mozdulatokkal bőröd masszírozásához vagy az elhalt hámsejtek eltávolításához. A lószőrből és növényi rostokból készült kefe rész gazdag habot képez. A lószőr kiváló alapanyag a fürdőkefékhez, mivel puha és rugalmas, miközben tartós és erős. Skandináv letisztultság és minőség egy svéd vállalkozástól. Iris Hantverk az 1900s évek második felében alapította vállalkozását. Az alapító egy vak ember volt, ezért a tulajdonosok azóta is különös figyelmet fordítanak arra, hogy a gyárban fogyatékossággal élő kézművesek is munkát kapjanak. A gyártásához nem csak a legjobb természetes anyagokat használják az üzemben, hanem abban látáskárosult emberek dolgoznak, akik így a munkájuk révén új esélyt kapnak egy teljesebb élethez. A használatával kapcsolatban szerzett saját tapasztalatainkról az alábbi blog bejegyzésben mesélek részletesen.
 

MÉRETEI
Hossz 17cm x magasság 7cm x szélesség 4 cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Lószőr kefe rész, olajozott juharfa.

HOL KÉSZÜLT
Kézzel készült Svédországban.

Kedvencekhez

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
A tisztálkodási rutinod részeként használd együtt a testre való fekete szappan pasztánkkal a még jobb hatásért. Kend be a tested a fekete szappannal, majd a körkörös mozdulatokkal masszírozd át a kefével a tested és vízzel öblítsd le. Masszírozó, stimuláló, hámlasztó és bőrpuhító hatás érhető el velük.

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Hagyja a kefét a sörtéivel lefelé megszáradni, így a víz a fáról elvezetődik és a fa még tovább fogja bírni a terhelést. Elsősorban nedves használatra javasoljuk.