Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Fürdőkefe akasztóval

6.900 Ft (5.433 Ft + ÁFA)

Fürdőkefe praktikus akasztóval, különleges kézi varrással. Használd fürdés közben, körkörös mozdulatokkal bőröd masszírozásához vagy az elhalt hámsejtek eltávolításához. A lószőrből és növényi rostokból készült kefe rész gazdag habot képez. Masszírozó, stimuláló és hámlasztó hatás érhető el vele. Elsősorban nedves használatra javasoljuk. Skandináv letisztultság és minőség egy svéd vállalkozástól. Iris Hantverk az 1900s évek második felében alapította vállalkozását. A gyártásához nem csak a legjobb természetes anyagokat használják az üzemben, hanem abban látáskárosult emberek dolgoznak, akik így a munkájuk révén új esélyt kapnak egy teljesebb élethez. A használatával kapcsolatban szerzett saját tapasztalatainkról az alábbi blog bejegyzésben mesélek részletesen.
 

MÉRETEI
Hossz 17cm x magasság 7cm x szélesség 4 cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Lószőr, növényi agave szálak vegyesen, olajozott tölgyfa.

HOL KÉSZÜLT
Kézzel készült Svédországban.

Kedvencekhez

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
A tisztálkodási rutinod részeként használd együtt a testre való fekete szappan pasztánkkal a még jobb hatásért. Kend be a tested a fekete szappannal, majd a körkörös mozdulatokkal masszírozd át a kefével a tested és vízzel öblítsd le. Masszírozó, stimuláló, hámlasztó és bőrpuhító hatás érhető el velük.

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Használat után javasoljuk, hogy mindenképp lógatva szárítsd meg, hogy a víz alaposan kifolyhasson a szálak közül. Ezzel meghosszabbíthatod az élettartamát.

Videó