Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Fa fogas, nagy

8.650 Ft (6.811 Ft + ÁFA)

Ez a fa fogas egyszerű módja a konyhai edények, kabátok, vagy fürdőszobai kellékek felakasztásának. Előszoba fal és fali fogas legalább annyira, mint komód és tároló doboz.  Mindenhol megállja a helyét. 3 féle méretben kapható. A fogasok távolsága akkor is egyforma, ha többet teszel egymás mellé, így a 3 elérhető mérettel könnyen összeállíthatod a számodra ideális fazont. Skandináv letisztultság és minőség egy svéd vállalkozástól. Iris Hantverk az 1900s évek második felében alapította vállalkozását. A gyártásához nem csak a legjobb természetes anyagokat használják az üzemben, hanem abban látáskárosult emberek dolgoznak, akik így a munkájuk részén új esélyt kaptak egy teljesebb élethez.  

MÉRETEI
Hossza 67cm, mélysége 7,5cm, magassága 5,5cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Nyírfa.

HOL KÉSZÜLT
Svédország.

Méret
Menny.:db

Pauza tanácsa

Ki gondolná, de még emögött az egyszerűnek tűnő fali fogas mögött is több száz éves tradíció van. Eredetük ugyanis a 18. századi Angliába, és az ott alapított Shaker vallási közösséghez nyúlik vissza, akik úgy vélték, hogy a bútoroknak és a lakótérnek tükröznie kell önmagukat és azokat az értékeket, amikben hittek: az egyszerűség, a kemény munka, az egyenlőség és a rend. Olyan falra szerelhető fogasokat készítettek, amire szinte bármi biztonságosan felakasztható. Különböző hosszúságban készítették, de arra figyeltek, hogy bárhogy is illesztik össze a különböző méretű darabokat, a fogasok akkor is egyenlő távolságban helyezkednek el. Ezek a sínek szinte minden szobában jelen voltak, és arra használták, hogy mindent - a ruházattól a seprűn át a székekig – felakasszanak rá. Segítségükkel így mindig, minden szem előtt és elérhető távolságban volt. Takarításnál ezáltal szabadították fel könnyedén a padlót. Még a székek is létra támlájúak voltak, hogy könnyedén fel tudják akasztani azokat. A konyhákban edényeket, konyharuhát és egyéb kiegészítőket tároltak rajta. A folyosókon a kalapok és kabátok, a nappaliban pedig szárított virágok lógtak róla. A fogashoz igazítottak szinte minden kiegészítőt, még a gyertyatartókat is, amit különböző magasságokban lógattak róla.  További inspirációt találsz az alábbi blog cikkben.

Kapcsolódó termékek

TISZTÍTÁS
4.500 Ft (3.543 Ft + ÁFA)
KONYHA
5.100 Ft (4.016 Ft + ÁFA)
TÁROLÁS
1.990 Ft (1.567 Ft + ÁFA)