Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Fa fogas, 7 akasztóval

8.900 Ft (7.008 Ft + ÁFA)

Ez a fa fogas egyszerű módja a konyhai edények, kabátok, vagy fürdőszobai kellékek felakasztásának. Mindenhol megállja a helyét. 3 féle méretben kapható. A fogasok távolsága akkor is egyforma, ha többet teszel egymás mellé, így a 3 elérhető mérettel könnyen összeállíthatod a számodra ideális fazont. Skandináv letisztultság és minőség egy svéd vállalkozástól. Iris Hantverk az 1900s évek második felében alapította vállalkozását. A gyártásához nem csak a legjobb természetes anyagokat használják az üzemben, hanem abban látáskárosult emberek dolgoznak, akik így a munkájuk részén új esélyt kaptak egy teljesebb élethez.

Ez a méret 7 akasztóval rendelkezik, hossza 67cm.  

Raktárkészlet 1: 3 db raktáron
Méret
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

MÉRETEI Hossza 67cm, mélysége 7,5cm, magassága 5,5cm.
MIBŐL KÉSZÜLT Nyírfa. Felülete kezeletlen.
HOL KÉSZÜLT Svédország.

Pauza tanácsa

A fogasok legsokoldalúbb felhasználásához és ezzel egy kis inspirációhoz a 18. századi Angliába, és az ott alapított Shaker vallási közösséghez nyúlhatunk vissza. A közösség tagjai úgy vélték, hogy a bútoroknak és a lakótérnek tükröznie kell önmagukat és azokat az értékeket, amikben hittek: az egyszerűség, a kemény munka, az egyenlőség és a rend. Olyan falra szerelhető fogasokat készítettek, amire szinte bármi biztonságosan felakasztható. Különböző hosszúságban készítették, de arra figyeltek, hogy bárhogy is illesztik össze a különböző méretű darabokat, a fogasok akkor is egyenlő távolságban helyezkednek el. Ezek a sínek szinte minden szobában jelen voltak, sokszor az egész szobát körbeérték és arra használták, hogy mindent - a ruházattól a seprűn át a székekig – felakasszanak rá. Segítségükkel így mindig, minden szem előtt és elérhető távolságban volt. Takarításnál ezáltal szabadították fel könnyedén a padlót. Még a székek is létra támlájúak voltak, hogy könnyedén fel tudják akasztani azokat. A konyhákban edényeket, konyharuhát és egyéb kiegészítőket tároltak rajta. A folyosókon a kalapok és kabátok, a nappaliban pedig szárított virágok lógtak róla. A fogashoz igazítottak szinte minden kiegészítőt, még a gyertyatartókat is, amit különböző magasságokban lógattak róla.  További inspirációt találsz az alábbi blog cikkben.