Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Kézi seprű, lószőr

4.900 Ft (3.858 Ft + ÁFA)

Kézi seprű fából, lószőrrel. Praktikus akasztóval a végén. Nem csak praktikus, hanem dekoratív is. Funkcióját a kisebb mennyiségű szennyeződések összegyűjtéséhez tervezték, vagy olyan felületekhez, ahol gyakran kell sepregetni, ezért jó ha kéznél van egy kézi seprű, pl pulton, vagy asztalon. Kinézetében pedig olyan jól sikerült, hogy akár bátran elől is hagyhatod a lakásban. Bár "csak egy kefe", de az otthonod dísze lesz. 

MÉRETEI: 35cm.

MIBŐL KÉSZÜLT: Olajozott bükkfa és lószőr. Végén bőr akasztóval.

HOL KÉSZÜLT: Németország. 

Raktárkészlet 1: 3 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

A kefe lószőrből készül, így nem hoz létre sztatikus töltést. A szőrt élő lovakról nyírjak le és felhasználás előtt megmunkálják. Mossák, fésülik, szárítják, kötik stb. Nincs szó semmilyen drasztikus beavatkozásról. Egy lóról évente fél kiló szőr vágható le.

Pauza tanácsa

Választhatsz hozzá lapátot is. A képeken ezzel a piros és fekete lapáttal látható. Ha szükséges, tisztíthatod is. Egy kis szappanos vízzel könnyen tisztítható. Fontos, hogy a fa felületet ne érje sokáig víz. Szárítsd meg jól a napon, hogy megnöveld az élettartamát.