Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Honest Oil olívaolaj, 2l

16.900 Ft (13.307 Ft + ÁFA)

Nincs raktáron

Ha szeretnél emailt kapni amikor újra elérhető, akkor kérlek add meg 
az email címed és mi értesítünk!

2 literes kiszerelésű, tradicionális olajkészítő módszerekkel készülő, szűretlen olívaolaj az Honest Oil márkától. Egy magyar-angol páros készíti (Tom és Juli), akik 10 éve Görögországban kezdtek új életet együtt egy olívafarmon.

Raktárkészlet 1: Elfogyott
Mennyiségdb
Kedvencekhez

KÉSZÍTŐRŐL

Az Honest toil egy kétfős kisvállalkozás. 2014-ben alapította Tom és Juli. Görögországban, környékbeli és a saját földjükön szüretelt olívabogyóból készítenek szűretlen, extraszűz olívaolajat.  Modelljük lényege: ha ismered a termelőt, tudod mi van az üvegben. Kifejezetten céljük, hogy mind a peloponnészoszi, mind az otthoni viszonyokat jól ismerve, közvetlen kapcsolatot tudjanak teremteni a görög termelők és azon magyar éttermek/boltok között, akiknek fontos, hogy tudják, pontosan honnan érkeznek az ételeikhez/termékeikhez felhasznált összetevők. Budapest mellett Berlinben és Angliában is számos étteremmel és termelői bolttal dolgozunk együtt.