Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Folyékony szappan, FENYŐ

6.950 Ft (5.472 Ft + ÁFA)

Tradicionális szappanfőzési technikával készült különleges illatú folyékony szappan. Olívaolajból készült, ami jól ismert hidratáló tulajdonságairól. Természetes illóolajokkal illatosítva, mandulafenyővel. Igazi ünnepi, téli hangulatú. Nagyon gyengéd a bőrre. Arca, testre és kézre. 
 

MÉRETE: 1000ml. 

MIBŐL KÉSZÜLT: 100%-ban természetes összetevők: olívaolaj, kókuszolaj, természetes illóolaj. Pálmaolajmentes.

Raktárkészlet 1: 26 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

KÉSZÍTŐRŐL

Marseille szappan a pauzánál


Egy 4 generációs francia családi vállalkozástól szerezzük be a szappanokat, akik 100 éve dolgoznak változatlan folyamat, összetevők mentén, ugyanazon falak között, ahol 1900-ban a nagypapa elindította az üzletet. Nevük Marius Fabre. Története Dél-Franciaországban, egy bájos provence-i faluból indult, amit az olaj és a szappan fővárosának is hívnak világszerte. Marius Fabre volt az alapító, nagypapa neve, aki 1900-ban rakta le a családi vállalkozás alapjait. A gyárban a mai napig az eredeti, ősi szappanfőzési technikákat és  receptúrát használják, immár több mint 100 éve. Ez az ő örökségük. 
Összetevő (INCI) lista: aqua, potassium cocoate, glycerin, parfum, potassium olivate, hydroxyethylcellulose, cocos nucifera oil, potassium benzoate, potassium sorbate, linalool, limonene, tocopherol, olea europaea fruit oil, disodium phosphate, polysorbate 60, sodium phosphate.