Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Mohair takaró, MAROON

79.900 Ft (62.913 Ft + ÁFA)

Amikor a természet körülölel. Megnyugtató föld színek, érzetre meleg puhaság. Milyen hozzáérni? Ellazító érzés. Az angóra gyapjú átlagosan mintegy háromszor finomabb, mint a juh gyapjú, ezért kellemesebbek az emberi bőrnek. De manapság nem csak a hőtermelő képessége, és terápiás hatásai miatt kedvelt, hanem mert csodálatosan könnyű és kényelmes. Az angóra gyapjúval készült takaró egészséges, nyugodt alvást garantál. Derékaljként a kedvenc foteledbe kuporodva, takaródként éjszakai menedéked, és a szoba dísze az ágyadon keresztbe átdobva. Még a leghűvösebb estéken is melegen tart, anélkül hogy túlhevítene. Pihentetőbb az alvás ebben a kevésbé túlfűtött szobában, egy természetes alapanyagú takaró alatt. Bőrbarát, nem okoz allergiát, nem porosodik és öntisztító.
A felhasznált gyapjú fonal "mulesing" mentes, vagyis az állatoknak nem esik bántódásuk és a tenyésztő betartja az állatjóléti standaredeket. Elérhető égetett vörösbarna, okker, terrakotta és olíva színben.

MÉRETEI
130x170cm + a rojtok.

MIBŐL KÉSZÜLT
70% angóra gyapjú, 30% juh gyapjú.

HOL KÉSZÜLT
Finnországban, a Lapuan Kankurit helyi üzemében. Olvass róluk bővebben az 'Késztőink' menü alatt!

Raktárkészlet 1: 1 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

A gyapjú fonal "mulesing" mentes, vagyis az állatoknak nem esik bántódásuk és a tenyésztő betartja az állatjóléti standaredeket.

Pauza tanácsa

JAVASOLT TISZTÍTÁS
A 100% gyapjú meghálálja a gondoskodást, akár 15-20 évig is társad maradhat a bekuckózásban, ehhez azonban érdemes betartani pár szabályt a tisztítás és mosás kapcsán. A természetes gyapjúnak van egy olyan tulajdonsága, hogy antisztatikus. Vagyis öntisztító. Csak akkor mosd, ha feltétlenül szükséges. Egyébként egy kis friss levegő is elég ahhoz, hogy felfrissítse. Kézi mosást ajánljunk 30C-on vagy száraz tisztítást. Ha mosod ne dörzsöld, ne csavard ki, hagyd, hogy magától kicsöpögjön belőle a víz, esetleg egy törölközőbe csavarva távolítsd el belőle a víz nagy részét, utána pedig tedd ki friss levegőre megszáradni. Szárító gépet ne használj és vasalni csak nedves ruhán keresztül javasoljuk, maximum 150C-on.