Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Ajándékutalvány

20.000 Ft (15.748 Ft + ÁFA)

Ajándékot keresel? Nem tudod mit is szeretnél? Mit szólnál egy ajándékkártyához, amely online vagy személyesen is levásárolható a Pauza üzletében. Értéke: 20000 Ft. Bármire felhasználható ami a kínálatunkban elérhető, ráadásul a képen látható formás borítékban postázzuk neked. Egyszerre 1 utalvány használható fel ha online vásárolsz vele. Az érvényessége 1 év. 

Raktárkészlet 1: 41 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

A kedvezmény érvényesítéséhez, a Pauza utalványon található egyedi kódot kell megadni webáruházunkban, a rendelés-feladás folyamatában a "Fizetési mód" kiválasztásánál.
Az utalvány nem névre szóló, felhasználás előtt átruházható vagy akár tovább ajándékozható. Éppen ezért kérünk Titeket, hogy a még fel nem használt Pauza utalványon szereplő adatokra vigyázzatok, mert ennek ismeretében bárki érvényesítheti a kedvezményt.
Elvesztett, ellopott vagy sérült utalványt pótolni, kicserélni nem tudunk és az ebből eredő visszaéléseket sem áll módunkban kinyomozni, kártéríteni.
Ha bármilyen további kérdésed van a Pauza utalvány használatával, vásárlásával kapcsolatban, bátran forduljon hozzánk e-mailben vagy telefonon a hello@pauza.hu vagy 06-30-353-2270 számon.

Pauza tanácsa

Az utalvány értékéből pénzt visszatéríteni nem tudunk. Amennyiben több részletben szeretnéd levásárolni az utalvány összegét, úgy javasoljuk, hogy több kisebb címletű utalványt kérj, ellenben ha a vásárlás végösszege kevesebb, mint az utalvány értéke, a fennmaradó különbözet elvész, későbbi vásárlásra nem tartalékolható.