Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

YKRA neszeszer

23.500 Ft (18.504 Ft + ÁFA)

Tágas, 100% vastag pamutból készült neszeszer a magyar YKRA márkától. Minden piperecikk elfér benne, amire szükséged lehet egy utazásnál. A külső zsebek úgy vannak kialakítva, hogy a legfontosabb dolgok kéznél legyenek, a fogantyúja segítségével pedig könnyen hordozható, sőt akár fel is akaszthatod a fürdőben. Használhatod klasszikus neszeszerként is, de mindenféle kempingezős, kávés és túrafelszerelések tárolásában is hasznos társad lesz a kalandban.

MÉRETE: 
25cm x 15cm x 12cm.

Raktárkészlet 1: 2 db raktáron
Szín
Mennyiségdb
Kedvencekhez

KÉSZÍTŐRŐL

Ykra műhely. Lakatos Balázs tervező.


Az YKRA-t (ejtsd: eek-rah) Lakatos Balázs tervező alapította 2011-ben egy budapesti belvárosi ház alagsorából. Strapabíró, eredetileg sátrakhoz használt vastag pamutvászonnal dolgoznak. A cél, hogy hosszú élettartamú, minőségi termékeket készítsenek, időtlen kinézettel, az 1970-es évek túrakultúrájának hangulatában. 

Ykra logo

Óóó azok a bizonyos YKRA színek! :) A márkának és Lakatos Balázs alapítónak a színekhez való viszonya és értelmezése legalább annyira ikonikus, mint maguk a tárgyak. A színek használata és jelentése szimbolizálja az életörömöt és a vidámságot, valamint a természet, a kultúra és a művészet tiszteletét. Maguk a színek nyitottságot, életvidámságot és kreativitást közvetítenek, míg a termékek minőséget, egyediséget és funkcionalitást. Szerintünk. Szerinted?