Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Melegvizes palack

4.500 Ft (3.543 Ft + ÁFA)

Nincs raktáron

Ha szeretnél emailt kapni amikor újra elérhető, akkor kérlek add meg 
az email címed és mi értesítünk!

Melegvizes palackok, amiknek az a különlegességük, hogy műanyagmentesek, természetesen biológiailag lebomló gumiból készülnek és egyetlen gumidarabból, ragasztás nélkül gyártják őket. Ettől lesz igazán biztonságos és vízálló. Izom, izületi, menstruációs panaszokra és persze nem csak a fájó, de a fázó testrészekre is használhatod. Nem csak meleg, de hideg vízzel is használható. 3 féle szín közül választhatsz.

MÉRETE: 2 liter űrtartalom. 37cm x 20cm.

MIBŐL KÉSZÜLT: Természetes gumi. Németországban.

Raktárkészlet 1: Elfogyott
Szín
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

Kétféle oldala van, egy simább, ami gyorsabban és intenzíven melegít, míg képen is látható bordázott oldala lassabban és kevésbé intenzíven bocsát ki hőt. Meleg marad egész éjszaka. Az általa kibocsátott hő olyan, mint egy fatüzelésű kályháé. Hangulatos és természetes. Páratlan jó érzés!

Pauza tanácsa

Csak töltsd meg a palackot háromnegyedig forró (nem forrásban lévő) vízzel, majd erősen csavard rá a kupakot. Tedd a fázós vagy fájdalmat sugárzó testrészre. Akár a takaró alatt hagyhatod egész éjszakára.