Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Hagyományos japán reszelő

13.500 Ft (10.630 Ft + ÁFA)

Hagyományos japán, kézzel készített reszelő bambuszból és hinokiból. Retekhez, almához, répához, krumplihoz. Amiért mi szeretjük az leginkább az, hogy pépszerűre, de mégis egy fokkal durvábbra reszeli az alapanyagokat, így nedvesség szinte alig távozik belőle, megőrizve az intenzívebb ízeket. A reszelő eredetileg a bambuszpengékről kapta a nevét, amelyek egy démon fogaira emlékeztetnek. Onioroshi néven ismerik szülőhazájában, ami két japán szó összetétele: oni és oroshi. Oni jelentése „démon”, míg oroshi „reszelőt” jelent. Használata kapcsán egy fontos instrukció: mindig magad felé kell húzni az ételt miközben reszelsz vele. 

MÉRETEI: 13.2 cm x 33.5 cm x 2.3 cm.

MIBŐL KÉSZÜLT: Hinoki fa és bambusz.

HOL KÉSZÜLT: Japán.

Raktárkészlet 1: 5 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

TERMÉKJELLEMZŐK

Lehetővé teszi a daikon retek, alma, uborka, répa és egyéb zöldségek durvább reszelését. Ennek köszönhetően az ízek gazdagabbak maradnak, mivel kevesebb rost vágódik el, több nedvesség marad az alapanyagban, így a reszelt zöldség könnyedebb és ropogósabb állagú lesz, mint egy hagyományos reszelő használatával.