Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Folyékony szappan, ALEPPO

6.950 Ft (5.472 Ft + ÁFA)

Imádod az Aleppo szappan élettani hatásait, de a szappan formát nem tudod beilleszteni a mindennapokba? Akkor neked ez a folyékony Aleppo szappan lesz a jó választás. A bőrre rendkívül kíméletes, hagyományos szappanosítással készülő folyékony szappan. Csakúgy, mint a szilárd Aleppo szappan, ezt a folyékony változatot is nemes növényi olajok hozzáadásával főzik, úgy mint az olívaolaj és a babérolaj. Gazdag hidratáló tápanyagai és bőrnyugtató tulajdonságai miatt az egyik legkedveltebb szappan, nem csak problémás bőrre. Arca, testre és kézre. 

MÉRETE: 1000ml. 

MIBŐL KÉSZÜLT: 100%-ban természetes összetevők: olívaolaj, babérolaj. Pálmaolajmentes.

Raktárkészlet 1: 27 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

KÉSZÍTŐRŐL

Marseille szappan a pauzánál


Egy 4 generációs francia családi vállalkozástól szerezzük be a szappanokat, akik 100 éve dolgoznak változatlan folyamat, összetevők mentén, ugyanazon falak között, ahol 1900-ban a nagypapa elindította az üzletet. Nevük Marius Fabre. Története Dél-Franciaországban, egy bájos provence-i faluból indult, amit az olaj és a szappan fővárosának is hívnak világszerte. Marius Fabre volt az alapító, nagypapa neve, aki 1900-ban rakta le a családi vállalkozás alapjait. A gyárban a mai napig az eredeti, ősi szappanfőzési technikákat és  receptúrát használják, immár több mint 100 éve. Ez az ő örökségük. 
Összetevő (INCI) lista: aqua (water), potassium olivate, potassium laurate, glycerin, hydroxyethylcellulose, potassium sorbate, potassium benzoate, olea europaea (olive) fruit oil, tetrasodium glutamate diacetate, laurus nobilis (laurel) fruit oil, tocopherol, tetrasodium EDTA, disodium phosphate, polysorbate 60, sodium phosphate.