Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Pallares Solsona kézi kapa

5.900 Ft (4.646 Ft + ÁFA)

Rusztikus, kézzel kovácsolt kerti kapa háromszög alakú fejjel és ívelt nyakkal. A Pallarès Solsona által kézzel készített szerszámok a kézműves jelét viselik. Az kovácsolt vas fej enyhe bevágásai és eltérései normálisak, és azt jelzik, hogy kézzel, nem géppel készültek. Fa nyéllel.

MÉRETE: 24cm.

Raktárkészlet 1: 3 db raktáron
Mennyiségdb
Kedvencekhez

KÉSZÍTŐRŐL

Pallares Solsona család


A Pallarès család az egyik legfontosabb késmester családok egyike Spanyolországban, és hírnevüket az évek során a magas minőségű kések és a hagyományos gyártási módszerek megőrzésével szerezték meg. Tevékenységüket Catalóniában, Spanyolországban végzik, ahol a késkészítés hagyománya egészen a 16. századig nyúlik vissza. A műhelyük Solsona városában található, ahol az első generáció 1917-ben kezdte el a kések készítését. Ma ők az utolsó fennmaradt késkészítő műhely a régióban, ahol korábban számos hasonló vállalkozás működött. A vállalkozás ma is a Pallarès család tulajdonában van, és a konyhai kések, ollók és más eszközök nagy részét továbbra is többnyire kézzel készítik. David Pallares csapata jelenleg 15 főből áll, és az adminisztratív feladatok mellett ő maga is személyesen részt vesz a kézműves készítésben, megosztva idejét az adminisztráció és a mesterség között.