Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

KLAR szappan, illóolajjal

1.950 Ft (1.535 Ft + ÁFA)

A KLAR szappanok illatos változata. Különféle természetes illóolajokkal. Németország legrégebbi szappankészítőjétől, a KLAR-tól, 1840 óta. 4 féle illat közül választhatsz: tejes-lime-os, narancsos, rozmaringos és citromfüves.

MÉRETE: 100 gramm. 

FŐBB ÖSSZETEVŐI: olívaolaj, kókuszolaj, víz, glicerin. Pálmaolajmentes. Tiszta, pálmaolaj-mentes és felesleges vegyszerek nélkül kerül előállításra. Nagyon gyengéden tisztítja a bőrt. 

Raktárkészlet 1: 1 db raktáron
ILLAT
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

ÖSSZETEVŐ (INCI) LISTA:
Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Stearate, Aqua, Glycerin, Parfum (Fragrance), Sodium Chloride, Tetrasodium, Glutamate Diacetate, Citral, Limonene

Pauza tanácsa

Utazásnál szeretnéd magaddal vinni? Ehhez ezeket a fém szappantartókat javasoljuk vagy ezt sűrű szövésű, maradék anyagból készült szappanzsákot ajánljuk. Fürdőkefével vagy masszírozó, hámlasztó kesztyűvel alkalmazva még külön bőrradírra sem lesz szükséged.


 

KÉSZÍTŐRŐL

1840-ben, az akkor épp virágkorát élő Heidelbergben, Philipp Klar megalapította szappankészítő műhelyét és üzletét. Ez a helyszín lett a német szappankészítés hagyományának egyik alapköve, amelyet mára már az ötödik generáció folytat ugyanitt. Mai napig a legjobb minőségű alapanyagokat dolgozzák fel a megbízható eljárások és receptek alapján, melyek generációkon át öröklődtek. Az eredmény vitathatatlanul egy kifinomult szappan, melyekben nincsenek színezékek vagy tartósítószerek és nagyon szépen tisztítja a bőrt. A vállalkozás számára nagyon fontos a fenntarthatóság és az állati összetevőktől mentes előállítás. A szappanok pálmaolaj mentesek és COSMOS-minősítéssel is rendelkezik. A csomagolásához nem használnak műanyagot.