Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

KLAR szappanok, gyerek-női-férfi

1.950 Ft (1.535 Ft + ÁFA)

A KLAR gyermekszappan csak természetes összetevőkkel, 1 éves kortól. Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó összetevők, magas minőségű olajokkal és gyógynövénykivonatokkal, így rendkívül gyengéd a baba bőr számára. Németország legrégebbi szappankészítőjétől, a KLAR-tól, 1840 óta.

MÉRETE: 100 gramm. 

FŐBB ÖSSZETEVŐI: olívaolaj, kókuszolaj, víz, glicerin. Pálmaolajmentes. Tiszta, pálmaolaj-mentes és felesleges vegyszerek nélkül kerül előállításra. Nagyon gyengéden tisztítja a bőrt. Semleges illatú.

Raktárkészlet 1: 15 db raktáron
ILLAT
Mennyiségdb
Kedvencekhez

Termék jellemzők

ÖSSZETEVŐ (INCI) LISTA:
Sodium OlivateSodium CocoateSodium StearateAqua (Water)GlycerinTetrasodium Glutamate DiacetateSodium ChlorideCalendula OffIcinalis (Calendula) Flower ExtractChamomilla Recutita (Matricaria) Flower ExtractHippophae Rhamnoides Kernel Extract

Pauza tanácsa

Utazásnál szeretnéd magaddal vinni? Ehhez ezeket a fém szappantartókat javasoljuk.


 

KÉSZÍTŐRŐL

1840-ben, az akkor épp virágkorát élő Heidelbergben, Philipp Klar megalapította szappankészítő műhelyét és üzletét. Ez a helyszín lett a német szappankészítés hagyományának egyik alapköve, amelyet mára már az ötödik generáció folytat ugyanitt. Mai napig a legjobb minőségű alapanyagokat dolgozzák fel a megbízható eljárások és receptek alapján, melyek generációkon át öröklődtek. Az eredmény vitathatatlanul egy kifinomult szappan, melyekben nincsenek színezékek vagy tartósítószerek és nagyon szépen tisztítja a bőrt.