Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Uashmama

Uashmama

Uashmama

Az UASHMAMA (ejtsd, mint wash mama) családi vállalkozásként Toszkánában működik. Egyedülálló, papír alapú termékeik vízhatlanok, kézzel moshatók és egytől egyig Olaszországban készülnek. A Uashmama márkát Marco Marconi menedzseli feleségével és négy felnőtt lányukkal. Az apa, Marco kreatív elme. 

Uashmama sisters

Hosszú évekig a cipőiparban dolgozott és széles körű tudásra tett szert az olasz kézműipar berkeiben, mielőtt saját vállalkozásba kezdett. Környezetbarát, tartós és mosható papírt szeretett volna gyártani, ehhez pedig kikísérletezte azt az egyedi anyagot, ami biztosítani tudta a papír alapú termékek vízhatlanságát. 

ushamama mosható papírzsákok

 

A természetes növényi viaszokból álló anyagot "AGGO" néven szabadalmaztatta a család. A vállalkozás nagyon figyel a környezetre. Papírral dolgoznak, ezért fontos számukra, hogy az alapanyag gyártásakor felhasznált fa ellenőrzött forrásból és ne erdőpusztításból származzon. Saját családi üzemük van, ahol minden terméket az alapanyagtól a végtermék elkészüléséig nyomon követnek.

"Büszkék vagyunk arra, hogy az alapanyag beszerzését és a gyártást is helyi szinten tudjuk tartani, helyi kézműveseket alkalmazva a környező toszkán területekről."

A papír alapú, de tulajdonságaira nézve inkább textilszövetre emlékeztető anyag rendelkezik Oeko Tex Standard 100 minősítéssel is. Ezt a jelölést csak azok a termékek kaphatják meg, amelyeket a hatóságok bevizsgáltak és megállapították róluk, hogy nem tartalmaznak sem a felnőttek, sem a gyermekek egészségére ártalmas anyagot. Az UASHMAMA termékei magas minőséget képviselnek és 100%-ban nyomon követhetők.

Az UASHMAMA márka termékei közül a Pauzánál kaphatóakat itt éred el.

Blog cikk megosztás