Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Uashmama

Uashmama

Uashmama

Az UASHMAMA Toszkánában található családi vállalkozás. Az apa, Marco Marconi, a kreatív elme. Hosszú évekig a cipőiparban dolgozott, és jelentős ismerete van az olasz kézműves ipar területén.

Uashmama sisters

A márka névadója az Uashmama anyukája, Emanuela volt. 4 lányuk van: Chiara, Giulia, Gemma és Gaia, akik mind a szüleikkel együtt vállalkoznak a családban, és az üzleti életben kulcsfontosságú szerepet töltenek be.

ushamama mosható papírzsákok

 

Az apa, Marco találta fel ezt az egyedi anyagot, amit "AGGO" néven szabadalmaztatott a család. A folyamat a nyersanyagbeszerzéssel kezdődik. Ahogy egy normális papírnál, itt is fa az alapanyag. Ellenőrzött forrásból, vagyis erdőpusztítás nem kapcsolódik a termékhez. Ekkor adják hozzá a 'Uashmama képletet', ami pl természetes növényi viaszokból áll. Az „AGGO” papíranyagot először a saját igényeikre válaszul hozták létre. Környezetbarát, tartós és mosható papír volt a cél.

"Büszkék vagyunk arra, hogy olaszok vagyunk. Gyártásunkat és termelésünket helyi szinten tartjuk,  kézműveseket alkalmazva a környező toszkán területekről."

Saját családi üzemük van, ahol minden terméket a születésüktől nyomon követnek. Rendelkeznek a Oeko Tex Standard100 minősítéssel. Az ilyen címmel jelölt termékeknél biztosak lehetünk abban, hogy azt a hatóságok bevizsgálták felnőttre és gyerekekre vonatkozóan egyaránt és egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz. Így az Uashmama termékei nem csak 100%-os európai nyomon követhetőséget kínálnak, de magas minőséget is.

Az UASHMAMA márka, Pauzánál kapható termékeit itt éred el.

Blog cikk megosztás