Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Fleur de lin tonizáló rózsavíz

3.600 Ft (2.835 Ft + ÁFA)

Finom illatú bolgár damaszkuszi rózsavíz, ami a legtöbb bőr számára kiváló ápolószer: frissítő, kiegyensúlyozó illata segít visszatalálni önmagunkhoz, kapcsolódni a természethez a város közepén állva is. A napi arcápolási rutinba építve segít visszaállítani az egészséges pH-t. Minden bőrtípus számára illetve gyerekek, kisbabák ápolására is alkalmas. Ökológiai gazdálkodásból.
 

MÉRETEI
100ml.

MIBŐL KÉSZÜLT
Rosa damascena flower water (organic)

HOL KÉSZÜLT
Magyarországon, bolgár rózsából.

Menny.:db

Pauza tanácsa

A letisztítás után, az arcápolási rutin következő lépéseként, az egészséges pH helyreállításához használj a bőrtípusodnak megfelelő hidrolátumot! Ezt permetezheted közvetlenül a bőrödre, vagy egy mosható törlőkendővel, esetleg vattakoronggal át is törölheted vele az arcod. A hidrolátumot nem kell leöblíteni, kerüljön rá közvetlenül a hidratálásra szolgáló arcolaj és/vagy arckrém. A Tonizáló rózsavizet használd az arcápolási rutinod részeként reggel és este, vagy vidd magaddal utazáskor, és frissítsd fel magad vele egy hosszabb úton vagy a nyári melegben! További bőrápolási és tisztálkodási tippeket találsz az alábbi blog bejegyzésünkben.

A rózsavizet Magyarország első slow szemléletű kozmetikusa, Kocsmáros Gabi készíti. Gabi többi kozmetikumát a linkre kattintva éred el. Itt pedig maga a készítő mesél arról, hogyan néz ki az ő arcápolási rutinja.

Kapcsolódó termékek

NATÚRKOZMETIKUMOK
11.000 Ft (8.661 Ft + ÁFA)
BŐRÁPOLÁS
3.500 Ft -tól (2.756 Ft + ÁFA)
NATÚRKOZMETIKUMOK
1.850 Ft -tól (1.457 Ft + ÁFA)