Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Szobai locsolókanna, vörösréz

13.900 Ft (10.945 Ft + ÁFA)

Talán már tudod mennyire szeretjük a növényeket. Ezért hát úgy döntöttük megtaláljuk nektek a legjobb öntözőkannát. 1886 óta ebben a formában gyártják ezt a százéves, hagyományos formájú, kézzel készített kiskannát. A patinától, amit idővel kapni fog, csak tovább fog szépülni. Két használat között eltenni a szekrénybe pedig vétek, a növények között érzi magát a legjobban és a lakás dísze is egyben. Tökéletes ajándék bármely növényszeretőnek, de könnyen lehet, hogy családi örökség lesz belőle, egy ilyen locsolókanna ugyanis egy életre szól. Idővel pedig patinásodik a felülete, amitől még szebb lesz. Szerintünk. :-)

Kétféle változatban kapható: 0,5 literes és 1 literes kapacitással.

 

MÉRETEK
Magasság 10 cm x hossza 30cm, 0,5 literes kapacitás. Díszdobozban érkezik, így ajándéknak is kiváló. 

MIBŐL KÉSZÜLT
Vörösréz.

HOL KÉSZÜLT
Angliában.

Méret
Menny.:db

Pauza tanácsa

Ajánljuk figyelmedbe mellé réz vízpermetezőnket. Permetezni, vagy nem permetezni? A virágok leveleinek vízzel való permetezése segít eltávolítani róluk a pórusait elzáró port és piszkot, lemossa az apróbb kártevőket és gombaspórákat. Egyúttal a növény egészségéhez is hozzájárul a rendszeres vízzel történő spriccelés, különösen azoknál, amelyek párásabb közeget szeretnek, mint pl. a monstera és a szakállbromélia, ami sokunk kedvence.

JAVASOLT TISZTÍTÁS
Sok recept kering az interneten a vörösréz tisztítása kapcsán. Ki paradicsommal, ki citrommal, ki fogkrémmel való tisztítást javasol. Első tanácsunk mindenek előtt az, hogy csak ritkán és csak akkor tisztogassuk, ha feltétlenül szükséges. Idővel elkezd a felület patinát kapni, amitől talán még szebb lesz, mint új korában. Ha mégis úgy döntünk megtisztítjuk, íme egy javaslat: tegyünk egy kis tálkába körülbelül fél deci ételecetet és oldjunk fel benne egy csapott kiskanál konyhasót. A sót addig kevergessük, amíg teljesen fel nem oldódik az ecetben, majd a folyadékkal alaposan törölgessük át a tárgyat. Olyan tisztítókendőt vagy rongyot használjunk, amely nem karcol és hagy nyomot a réz felületén. A különböző dörzsi szivacsok használatát kerüljük, mert attól a tárgy felülete karcolódhat. 

Kapcsolódó termékek

OTTHON
8.900 Ft -tól (7.008 Ft + ÁFA)
OTTHON
9.900 Ft -tól (7.795 Ft + ÁFA)
OTTHON
9.900 Ft (7.795 Ft + ÁFA)