A kovászos kenyér készítése reneszánszát éli. A feldolgozott, adalékanyagokat tartalmazó kenyerek helyett, egyre többen döntenek úgy: saját maguk szeretnék megsütni kenyerüket. A házi készítők számára a kovász jelenti az igazi próbatételt. Sok buktatója van, amelyeket el kell kerülni. Egyesek szerint a kovász egyenesen egy tudomány. Dr. James Morton, a sütés tudora és a kovász fanatikusa elmagyarázza az alapokat mind a kezdők, mind a tapasztalt pékek számára. Kezdve a felszereléssel, a lisztekkel, egészen a dagasztásig, formázásig, vágásig és sütésig...elmagyaráz mindent, ami a tökéletes otthoni kenyér megsütéséhez kell. A könyv több mint 40 kovászos kenyér receptjét tartalmazza, beleértve az alapvető kenyerekét, baguettet, bagel-t és zsemlét. Áttekinthető, lépésről lépésre leírásokkal, tippekkel és magyarázatokkal arról, hogy mi működik és miért. A Super Sourdough az új kézikönyv, amelyet a pékek mindenütt vártak.
MÉRET
256 oldal. 18 x 24 x 2.5 cm. Kemény kötésű.
NYELV
Angol.
|