Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről

Rólunk

Pauza üzlet belülről

Ha létezik Budapesten hely, ami kis túlzással egy 20.század elején játszódó film szatócsbolti díszletének is elmenne, akkor a Pauza az, azzal a különbséggel, hogy itt minden új. - Ti mondtátok rólunk.


Évi és Zoli vagyunk, a Pauza márka alapítói. Gondosan összeválogatott kisvállalkozások időtálló termékeit találod meg nálunk. Egyszerűeket, de nagyszerűeket. Évekkel ezelőtt, szinte észrevétlenül kezdtünk el vonzódni a hétköznapi életben használt tárgyakért. A Pauza ötlete egy hátizsákos út alatt született, a mindennapi rohanásból kiszakadva, Indiában egy vonaton.

Gyűjteményünket az önkéntes egyszerűség gondolata inspirálja, de sokat merítünk a japán mingei irányzatból, ami a hétköznapi emberek által készített használati tárgyakban látta meg a művészetet. Az elektromos háztartási vívmányok helyett, nálunk hagyományos eszközöket találsz konyhába, fürdőbe, kertbe, takarításhoz vagy épp otthoni bekuckózáshoz. A természetes, tartós anyagok dominálnak: fa, gyapjú, zománc, len, kerámia, üveg, fém. Ezzel igyekszünk alternatívát mutatni a minket eluraló eldobható kultúra helyett.

Szélesre vetettük a hálónkat. Elsősorban európai országokban és itthon keressük a fentieket, de megtalálsz nálunk pár japán készítő termékét is.

Hisszük, hogy a hétköznapi, mindennap használt tárgyakban ugyanúgy megtalálható a szépség, mint a művészeti alkotásokban, egyben finoman meg is változtatják az életet és az otthoni munkavégzést. Ha van öröm a krumpli hámozásban, a portörlésben vagy épp a mosdókagyló súrolásában, azt mi megtaláljuk. :-)

Üzletünkben mindent elérsz, amit a webshopon megtalálsz. Címünk: 1052 Budapest, Vitkovics Mihály utca 7. 
 

 
pauza tulajdonosai
  pauza üzlet pauza bolt