Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Pór Kata

Pór Kata illusztrátor
 
Pór Kata
 

Kata egy balatoni kertész családból származik, így már gyerekkorában is szoros kapcsolat fűzte a természethez. Egy nagyon optimista, világ iránt kíváncsi és mosolygós embernek ismertük meg. Örülünk, hogy elérhetőek nálunk a Pauzában a rajzai.

"Mivel tájépítészetet tanulok, a legnagyobb szenvedélyem a kertek, parkok látogatása, lerajzolása. Imádok utazva felfedezni. Mikor legutóbb Olaszországban voltam, bejelöltem a térképen a híres itáliai kerteket, majd összekötöttem és az adta az útvonalat. Hihetetlen élmény volt."

Por Kata rajzai
Illusztrációk

Kata a szakmáján belül különös érdeklődést érez a növények iránt. A természet nagy csodálója. Legyen szó a növények nagyítóval való vizsgálásáról, vagy a tájról, a végtelen egységről. 

" A rajzolás számomra nem csak egy kikapcsolódás, hanem egyben segíteni szeretnék vele másoknak, hogy észrevegyék a körülöttünk lévő (akár egyszerűbb) növények szépségét és örömmel töltse el őt is hogy milyen csodavilágban élünk."

Por Kata illusztrációk.

Blog cikk megosztás