Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

Oroshiki reszelő, alumínium

4.700 Ft (3.701 Ft + ÁFA)

Kétoldalú, japán 'oroshiki' konyhai reszelő egy kicsi fémmegmunkáló műhelyből, Oszaka városából. A durvább oldalt daikonnak, gyömbérnek vagy fokhagymának használják, míg a finomabb oldallal wasabi pasztát készítenek, de mindkettő felhasználható gyümölcs és kemény ropogós zöldség pépesítésére, ételek ízesítésére vagy bébiételek készítéséhez. Az általunk megszokott európai reszelőktől eltérően ezek a reszelők, perforálatlanok, így a lereszelt gyümölcs, zöldség a reszelt oldalon gyűlik össze. 
 

MÉRETEI
Szélesség: 12cm, magasság: 24cm.

MIBŐL KÉSZÜLT
Alumínium.

HOL KÉSZÜLT
Japán, Osaka.

Menny.:db

Termék jellemzők

A reszelő egy Osaka közelében található kis vállalkozásban készül, melyet körülbelül 100 évvel ezelőtt alapítottak. Bár a műanyag azóta rengeteg szerepet vett át, ez a kis gyár ragaszkodott a hagyományos anyagokhoz, úgy mint a cink, és az aluminium.

Pauza tanácsa

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
A durvább oldalt daikonnak, gyömbérnek vagy fokhagymának használják, míg a finomabb oldallal wasabi pasztát készítenek, de mindkettő felhasználható gyümölcs és kemény ropogós zöldség pépesítésére, ételek ízesítésére vagy bébiételek készítéséhez.

TISZTÍTÁSI JAVASLAT
Kerüljük a mosogató gép használatát.

Kapcsolódó termékek

KONYHA
4.900 Ft
KONYHA
3.700 Ft
KONYHA
11.900 Ft