Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.
Részletek a cookie-k kezeléséről
Menü

itthon. - Adri és Bálint

Adri és Bálint, az itthon., egy társadalmilag felelős design márka alapítói.
 
Adri és Bálint
 

Adri és Bálint, az itthon., egy társadalmilag felelős design márka alapítói. Ketten egy olyan vállalkozásban egyesültek, ahol a tárgyak átláthatóságára és arra törekednek, hogy azok a környéken fellelhető természetes alapanyagok felhasználásával készüljenek. Ilyen a saját termesztésű fűzfavessző, a helyben kivágott gyümölcsfák és a fazekas agyag, ami évszázadok óta a különböző konyhai edények jól bevált alapanyaga. De nem csak így próbálják lerövidíteni és ezzel fenntarthatóbbá tenni tárgyaik ellátási láncát. 

"Mélyen hiszünk abban, hogy vállalkozásukon keresztül pozitív változásokat tudunk elindítani. Célunk, hogy még több közös munka jöjjön létre tervező és mesterember között, ami egy erős, helyi szaktudásra épülő közösséget kovácsolhat."

A tárgyak, amiket megálmodnak kis szériás otthoni kiegészítők, melyek finoman vegyítik a hagyományos kézműves technikákat a mai formavilággal. A kollekciót a paraszti tárgykultúra visszafogott józansága és a tájegység színvilága inspirálta.

Itthon márka termékei. Agyag kerámi vázák készítése.

A vajdasági Ada környékének hagyományaira, értékeire és szaktudására alapoznak és dolgoznak közösen különböző mesteremberekkel, biztosítva ezzel a mesterségek fennmaradását és erősítve a készítőkben a megbecsülést.

Vessző kosarak készítése itthon márka alapítóitól.

Miért pont Ada? Bálint itt született. A környékről jelentős az elvándorlás mértéke, mely Bálint elmesélése szerint nagyban meghatározza a közhangulatot. A Vajdaság kézműves és kisipari hagyományaira támaszkodva szeretnék szélesíteni az ott élő mesteremberek lehetőségeit.

" Tárgyainkkal motiválni szeretnénk a kézműveseket és kisiparosokat szakmai örökségük kihasználására."

Örülünk, hogy az itthon. csodaszép kézzel készült tárgyai és a Pauza egymásra találtak. Az alábbi linken tudod megnézni és megrendelni azokat, de ha személyesen szeretnél velük megismerkedni, akkor várunk szeretettel kis üzletünkben. Címünk: Budapest, 1052 Vitkovics utca 7. További érdekességeket olvashatsz a tárgyak születéséről Adri és Bálint honlapján és Instagramján. 

Vajdasági kézműves.

 

Blog cikk megosztás